Mega-lotteriet er korpsets viktigste dugnad, og kan bringe inntekter på nærmere 30 000 kr. Her trenger vi alles entusiasme, engasjement og innsats, både når det gjelder å skaffe gevinster og å ta en vakt på Mega. Det er kjekt å selge lodd! Folk setter pris på skolekorpset - og flere stopper opp for en prat.

Gevinster
Det forventes at alle medlemmer i skolekorpset stiller med 2 premier hver til lotteriet. Da med en samlet verdi på mellom 200 til 300 kroner. Klarer du å skaffe flere gevinster fra butikker eller andre du kjenner, er det kjempebra. Gevinstene leveres på øvelsene i forkant av lotteriet. Legg i forkant gevinstene i en pose og merk denne med navn, slik at vi vet hvem som har levert gevinster.

Tips til gevinster
Premiene har lett for å bli noe "ensformige" og domineres av servietter, lys og shampo. Det finnes flere muligheter og vi oppfordrer alle å være kreative. Eksmpler er en sekk med ved, en sekk poteter, 1 kg kaffe, hjemmebakst, julekaker, konfekt, kransekake, juleblomst, duker, sportstilbehør, kjøkkenredskap, verktøy.

Vakter
Alle foreldre må sette seg opp på minimum en vakt. Dette gjøres på utsendt Googleskjema. Det er flott om de som har anledning på dagtid kan prioritere dette, da det er gode penger å hente hos våre pensjonister som handler om formiddagen. Det forventes også at korpsingene deltar på loddsalget på ettermiddag og kveld - og det er lov å være to, så ta gjerne med en venn eller to.